Je winkelwagen is momenteel leeg
De Franse worst met Franse echte stukjes vijgen voor een zoete bite aan deze heerlijke gedroogde worst.
Deze heerlijke Franse worst is gevuld met kleine stukjes echte vijg. De vijgen geven de Franse worst een knapperige bite en een licht zoete smaak.
Om deze heerlijke worst te maken begint men met het snijden van de vijgen om ze vervolgens te mengen met het varkensvlees.
Op de runderworsten na zijn alle droge worsten gemaakt van varkensvlees. De Franse worst met zwarte truffel wordt handmatig gevuld. Nadat de worst zorgvuldig is gevuld gaat deze voor ca. 5 dagen naar de rijpingskamer. De volgende stap is dat de worst gedroogd wordt voor een periode van ca. 6 weken in een ruimte met een temperatuur van 16 - 20 graden.
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.