Je winkelwagen is momenteel leeg
De klassieke naturel Franse worst, een echte klassieker. Het woord naturel klinkt niet bijzonder maar de smaak van de naturel worst is erg goed en wordt door veel mensen gewaardeerd.
Deze heerlijke Franse naturel worst is zeer goed van smaak en wordt door een breed publiek gewaardeerd. De naturel worst is vaak de basis voor de andere worsten die u bij ons kunt bestellen. De naturel worst wordt door zowel de echte liefhebber als kinderen gewaardeerd, een mooie aanvulling van uw borrelplankje.
Op de runderworsten na zijn alle droge worsten gemaakt van varkensvlees. Nadat de worst zorgvuldig is gevuld gaat deze voor ca. 5 dagen naar de rijpingskamer. De volgende stap is dat de worst gedroogd wordt voor een periode van ca. 6 weken in een ruimte met een temperatuur van 16 - 20 graden.
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.