Je winkelwagen is momenteel leeg
Gedroogde worst met heerlijke stukjes walnoot erin. De walnoten zijn door het vlees gemengd waardoor het per plak kan verschillen of en hoeveel walnoot u heeft.
Het vlees dat wordt gebruikt bij het maken van de worst is eerst gekruid en daarna vermengt met walnoten. Hierna worden de worsten met grote zorgvuldigheid gemaakt. Per plakje zal het verschillen hoeveel walnoot u heeft.
Op de runderworsten na zijn alle droge worsten gemaakt van varkensvlees. Nadat de worst zorgvuldig is gevuld gaat deze voor ca. 5 dagen naar de rijpingskamer. De volgende stap is dat de worst gedroogd wordt voor een periode van ca. 6 weken in een ruimte met een temperatuur van 16 - 20 graden.
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.