Je winkelwagen is momenteel leeg
Een gedroogde Franse worst met rode wijn en sjalot. Deze unieke combinatie van sterke smaken is een mooie toevoeging voor de borrelplank.
De worst heeft een gewicht van ca. 180 gram en is bereid met rode wijn en sjalot. Alle producten inclusief de worst hebben een sterke smaak en staan garant voor een mooie aanvulling op een borrelplank.
Op de runderworsten na zijn alle droge worsten gemaakt van varkensvlees. Nadat de worst zorgvuldig is gevuld gaat deze voor ca. 5 dagen naar de rijpingskamer. De volgende stap is dat de worst gedroogd wordt voor een periode van ca. 6 weken in een ruimte met een temperatuur van 16 - 20 graden.
De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.